Cleaning-in-Place
Mastering Cleaning-in-Place (CIP) is essential in the food industry. Efficiency is the key, both in terms of cleaning result and economy. CIP economy is dictated by cost and time. Reducing waste is critical; correctly configured equipment is necessary for optimal performance.
Applications
Equipo innovador destacado de Alfa Laval
AlfaNova Heat Exchanger
A fusion-brazed, all-stainless-steel plate heat exchanger with superior corrosion resistance.
Alfa Laval Toftejorg SaniJet 25
This Alfa Laval rotary jet head provides 3D-indexed impact cleaning over a defined time period. It is automatic and represents a guaranteed means of achieving quality assurance in tank cleaning.
Alfa Laval LKH Prime
- Mayor eficiencia energética que resulta en un menor consumo energético y en una reducción de las emisiones de CO2.
- Versatilidad: si bien está diseñado para labores de limpieza CIP en las que haya presencia de aire obstruido, también sirve para bombear el producto, reduciendo la necesidad de una bomba adicional y de la inversión de capital.
- Basado en el diseño fiable de la familia de bombas LKH, conocidas por su calidad y fiabilidad.